Op zoek naar bedrukte shirts of ander textiel?

Welkom bij McSnooze shirts! Een eigenzinnige printshop in Riemst met een specialisatie in oldschool zeefdruk. Los daarvan doen we ook transfers, digitale textielprints of grafisch ontwerp. Doordat we geen mega grote drukkerij zijn hebben we het grote voordeel om een persoonlijke aanpak te kunnen hanteren met onze klanten. We leggen de nadruk op moderne, kwalitatieve & betaalbare shirts in de plaats van wegwerptextiel!

Video afspelen

Een bedrukking in gedachten? Contacteer ons, stuur eventueel het design mee door als bijlage en omschrijf je project.

In functie van het project stellen we een gepast textiel voor en voorzien we een offerte. Ook krijg je van ons een digitaal drukvoorbeeld. Aanpassingen zijn altijd mogelijk.

Voor het drukproces begint bezorgen we je een foto van de drukproef, hierna gaan we van start en werken we je project af. Hierna is afhalen of verzending mogelijk.

WTF is een mcsnooze?

McSnooze, het alter ego van Savino Stefano, volbloed Riemstenaar met zuiderse roots.

Studies: geen.
Diplomas: ook geen.
Onderscheidingen: nog veel minder.

Kort & bondig: School was nooit mijn ding, authoriteit al helemaal niet. Dus werd ik het praktische voorbeeld van een autodidact, studies zijn niet altijd nodig om ergens te geraken, zolang je maar bereid bent om door muren te lopen. (met het hoofd eerst). In 2017 al hobby’end terecht gekomen in de wondere wereld van zeefdrukken voor bands. Omdat het uiteindelijk een interessante bijverdienste werd ben ik dan maar in bijberoep begonnen vanaf 2018.

Sinds 2020 werd McSnooze Shirts een sneeuwbal van jewelste en kreeg ik de bedenkelijke kans om in volle Corona-pandemie fulltime te gaan met dit project. Gezien ik niet vies ben van een stom idee, zo gezegd, zo gedaan. Op enkele jaren tijd is het cliënteel & het machinepark van McSnooze Shirts deftig uitgebreid en liggen de plannen voor de toekomst ook al klaar. Denk ik. We zien dan nog wel. 😀

hoe we werken...

McSnooze shirts! Een eigenzinnige printshop in Riemst met een specialisatie in oldschool zeefdruk. Los daarvan doen we ook transfers, digitale textielprints of grafisch ontwerp. Doordat we geen mega grote drukkerij zijn hebben we het grote voordeel om een persoonlijke aanpak te kunnen hanteren met onze klanten. We leggen de nadruk op moderne, kwalitatieve & betaalbare shirts in de plaats van wegwerptextiel!

We kunnen voorzien in een aantal druktechnieken. Van het oude en vertrouwde zeefdruk tot de nieuwste technologie van direct to film (DTF printing). Ook transferdruk is een mogelijkheid. Elke druktechniek heeft zijn eigen voordelen, afhankelijk van het project. Check de rubriek ‘bedrukkingen’ voor meer info over onze druktechnieken of contacteer ons voor specifieke vragen…

Bij McSnooze Shirts leggen we de nadruk op kwalitatieve shirts. Wegwerpshirts van bedenkelijke kwaliteit die na een wasbeurt als vervormd karton aanvoelen, bedrukken we liever niet. ‘Buy nice or buy twice!’ is het motto. We hebben een aantal merken die zowel qua prijs als kwaliteit zeer interessant zijn. Neem contact met ons op en we helpen je om het perfecte textiel te vinden. Van shirts tot hoodies tot petten, er zijn genoeg opties. Laat ons helpen… Custom prints for custom people!